Nem kell orvos!!

Kb annyi ami eszembe jut éppen gépközelben, vagy képes vagyok megjegyezni amíg oda nem érek. Viccesen, líraian, vagy ahogy jön. Spontán blog, asszem.

Ezeket hallgatom

Ezek szerepelnek

Feedek

Ennyit ér állítólag


A blogom értéke $1,693.62.
A tied mennyit ér?

Épp most

tracker

hangulatjelentés

2009.01.07. 23:58 benc e

Ha most bejelentenék hogy világvége lesz, nem pánikolnék. Megnyugvás, beletörödés, és békés nyugalom. Inkább. És egy egész apró mosoly a szám sarkában.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nemkellorvos.blog.hu/api/trackback/id/tr46864613

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kavics.bpfreelance · http://kavics.freeblog.hu 2009.01.14. 17:48:48

vicces a karmikus párhuzam amivel mindketten át vagyunk hatva... kérdést továbbgondolva...mit próbálnál ki az uccsó napon??..minden ingyen volna nyilván, minden szempontból... na majd magam is érlelem a gondolatot...

benc e 2009.01.14. 20:31:07

@kavics_kavics: hát, jó kérdés, ha most kéne válaszolnom, nem lenne túl kreatív: pihennnék:) de adott helyzetben nyilván nem.. majd elgondolkodok rajta, aztán ha úgyis átnézek valamikor megdumáljuk:)
süti beállítások módosítása