Nem kell orvos!!

Kb annyi ami eszembe jut éppen gépközelben, vagy képes vagyok megjegyezni amíg oda nem érek. Viccesen, líraian, vagy ahogy jön. Spontán blog, asszem.

Ezeket hallgatom

Ezek szerepelnek

Feedek

Ennyit ér állítólag


A blogom értéke $1,693.62.
A tied mennyit ér?

Épp most

tracker

huszonegyedik: akarok valamit mondani a beszédem előtt

2007.02.12. 14:43 benc e

Sajnos, elég korán keltem ahhoz, hogy amikor kitámolyogtam ebédet készíteni, a bekapcsolt rádióból a Parlamenti közvetítés ömlött. Nyilván nevek nélkül is tudjátok majd, hogy kb ki mondhatja. A semmit. Nihil, lófasz, kuka. Az első felszólaló elmondta hogy milyen reformok lesznek,  számokkal támasztva alá az állításait. Kis odafigyelés után jöttem rá, hogy ez egyes számadatoknak, semmi köze nincs az alátámasztandó tényhez. Jön az ellenzék, és elkezdi szajkózni, hogy de 5 éve ilyenjó volt, most ilyen szar. Talán igaz. Ugyanezt minden pártból valaki elmondja, elhelyezkedés alapján változtatva az oldalt, és a radikalizmust, tehát a szeretemahazám fárzis után jött a "hát rosszul állunk de nem annyira", meg a "jól állunk de csak nagyon picit, de ők a hülyék mert közben kordonoznak", és a "szélsőséges elölretörés", és a "deaz ő választójuk meg ide-oda vonul". Nem szó szerint idéztem, de talán igazak. Ennek ellenére KI A FRANCOT ÉRDEKEL??? Kicsit előlre kéne tekinteni. Hagyják abba egymás agyba-főbe szopatását, és próbáljanak szavak mellett, már tettekkel is csinálni valamit az országgal. Egyik elgáncsolja a másikat, de az esés közben lerántja az egyiket, csak azért, hogy miután felkeltek elölröl kezdjék, random szerepekkel. Az egészben az a szomorú, hogy ők nem verik be a térdüket, mert puhára esnek. Az ország már jó ideje két vállon fekszik, és két lábbal tapossák megállás nélkül. Mi lenne, ha a kezüket nyújtanák, hogy felhúzzák -és mivel egyedül nyilván nem megy, ez látszik már-, esetleg EGYÜTT, ha nem is vállvetve, de legalább megmozdulna valamerre az ország. Azzal már jól járnék, hiszen mélyebbre -remélem- kerülni már nem tud.

Elnézést, politikát soha nem tereztem erre az oldalra, csak spontán kiszaladt belőlem, és olyat meg terveztem ide. Lehet hogy le is szedem pár nap múlva.

Szólj hozzá!

Címkék: politika spontán

A bejegyzés trackback címe:

https://nemkellorvos.blog.hu/api/trackback/id/tr8035973

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása