Nem kell orvos!!

Kb annyi ami eszembe jut éppen gépközelben, vagy képes vagyok megjegyezni amíg oda nem érek. Viccesen, líraian, vagy ahogy jön. Spontán blog, asszem.

Ezeket hallgatom

Ezek szerepelnek

Feedek

Ennyit ér állítólag


A blogom értéke $1,693.62.
A tied mennyit ér?

Épp most

tracker

huszokettedik.

2007.02.14. 20:19 benc e

Frankón a faszkivan azzal, hogy az ember felkel reggel, tele jó ötletekkel, és tettvággyal, ezután a nap első fele elveszi a kedvét az összes embertől körülötte, a második meg szimplán az élettől. Vagy mi. Tervezek egy frappáns megoldást, de az alvás lesz maximum, és holnap minden szart egyedül helyre tenni. Vagy jobban elviselni. Ha jobb jut eszetekbe, légyszíves ne habozzatok, huzzátok meg a ravaszt.. izé, írjatok ide le ni.

3 komment

Címkék: spontán

A bejegyzés trackback címe:

https://nemkellorvos.blog.hu/api/trackback/id/tr136649

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csirek 2007.02.20. 19:39:58

Na, ha esetleg a siránkozás és a blog írása nem lenne elegendő...szerezz egy csajt magadnak (lehetőleg ne csak egy éjszakára, és lehetőleg ne olyat aki csak az izmaidért vagy a pénzedért szeret) és vidd fel a gellért hegyre vagy vidd el színházba/moziba...szal just have a little bit fun! Tudod: "az élet szép, csak te világ vagy beteg!"
meg még valami: Az életben az a szép, hogy minden megtörténhet és az a szar, hogy minden meg is történik! tegyél ellene:) tudom én, hogy milyen unatkozni meg minden nap a sablont megélni...és minél hamarabb ki tud zökkenteni valami, annál jobb! Hajrá hajrá hajrá!

benc e 2007.02.20. 21:26:16

Egyszer tudnék untkozni, be boldog lennék... De értelek, rámegyünk a projektre lassan:P

Gébics túrát már iktatni kéne...!!

csirek 2007.02.22. 14:21:46

Gébics-gébics-gébics... tényleg kéne már, céltalan kocsmázás, lesüllyedés a buta bestiák szintjáére...:)
süti beállítások módosítása