Nem kell orvos!!

Kb annyi ami eszembe jut éppen gépközelben, vagy képes vagyok megjegyezni amíg oda nem érek. Viccesen, líraian, vagy ahogy jön. Spontán blog, asszem.

Ezeket hallgatom

Ezek szerepelnek

Feedek

Ennyit ér állítólag


A blogom értéke $1,693.62.
A tied mennyit ér?

Épp most

tracker

huszadik: három

2007.02.11. 16:16 benc e

Vannak pillanatok az ember életében, amikor nehéz elhinni, hogy ilyen létezik. Egy nap háromszor berúgni például ilyen. Amikor hajnalban bezuhansz a pörgő-forgó ágyba, és azt gondolod, hogy soha többet nem iszol -azon a héten legalább-, és nem sokkal fél 6 után már egy decis házipálinkával a kezedben nézed, hogy egy szerencsétlen 280 kilós malac visit az udvar hátuljában, azt például nehezen dolgozod fel. Ebben (is) segít az ölés/vágás/feldolgozás főbb aktusainál beléd diktált további nedű, amivel kibéleljük a gyomrunkat az elkövetkező iszonyat étkezésre, lezsibbasztjuk a nyelvünket és az agyunkat, távoltartjuk a rossz szellemekett, stb, és egyébként is csak úgy. Mert indokot mindig tudnak mondani ilyen helyzetben, szabadkozni felesleges, menekülni nem lehet. És persze este egy kellemes hangulatú, faszányos kis házibulival teszel pontot a fergeteges napra, és amikor otthon felkelsz, megfogadod, hogy nem iszol többet. Vagy a héten nem. Balázs, vagy valaki más, este gébics?

Szólj hozzá!

Címkék: buli ivás

A bejegyzés trackback címe:

https://nemkellorvos.blog.hu/api/trackback/id/tr2235728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása