Nem kell orvos!!

Kb annyi ami eszembe jut éppen gépközelben, vagy képes vagyok megjegyezni amíg oda nem érek. Viccesen, líraian, vagy ahogy jön. Spontán blog, asszem.

Ezeket hallgatom

Ezek szerepelnek

Feedek

Ennyit ér állítólag


A blogom értéke $1,693.62.
A tied mennyit ér?

Épp most

tracker

hatodik, nem, ötödik: Móricz után szabadon

2006.12.26. 00:30 benc e

Igen, a rokonok. Fásultságom ellenére is meglepő hévvel vetették magukat a közhelyes kérdések velőtrázó forgatagába, hogy aztán bólogatós-együttérzős mosollyal végighallgassák a lefegyverzően egyszerű és unalmas válaszokat. De az ebéd finom volt.

1 komment

Címkék: karácsony

A bejegyzés trackback címe:

https://nemkellorvos.blog.hu/api/trackback/id/tr5324369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kavics · http://kavics.freeblog.hu/ 2006.12.27. 19:46:59

sokat gondlok manapság arra, mikor nem tudok kihozni egy beszélgetésből olyat amilyet szerettem volna, akkor azt hogy kellett volna máshogy..merthát valahoyg mindenkiben van olyan asszem hogy "érdekes-rész"..csak nagyon éleslátó kérdések kellenek, hogy hamar felszínre huppanjon..meg kíváncsiság..meg nulla ego-izmus..szal mindig arra jutok: van még hova fejlődni...de a vacsora finom volt:)
süti beállítások módosítása