Nem kell orvos!!

Kb annyi ami eszembe jut éppen gépközelben, vagy képes vagyok megjegyezni amíg oda nem érek. Viccesen, líraian, vagy ahogy jön. Spontán blog, asszem.

Ezeket hallgatom

Ezek szerepelnek

Feedek

Ennyit ér állítólag


A blogom értéke $1,693.62.
A tied mennyit ér?

Épp most

tracker

második: hagymafoci

2006.12.23. 23:13 benc e

Elölre bocsájtom hogy a történet szereplői kitalált személyek... is lehetnének a karikatura jellegük miatt, de mégse. Történt hogy a legkissebb királyfi meg a barátai eldöntötték hogy fociznak egy jót. Pálya, bíró, sőt még labda is volt, ami -itt említem meg hogy magyarországon játszódik a történet- meglepőnek tűnhet.  Sok szükség nem is volt rá lévén a  bíró vak volt, és az ellenfél eldöntötte, hogy az esélyegyenlőség keretében magukhoz hasonloan bénává teszi az ellenfelet is. Ott számították el magukat hgy az értelmifogyatékossághoz hülyére is kellett volna rúgni őket, bár tény hogy ezzel is derekasan próbálkoztak. Hőseink derekasan állták a kiképzést (már akinek nem épp a derekát rúgták), és próbálták a  jog útjára terelni a nézetelétérések megoldását. Na itt baszták el. Az a szerencsétlen azt se tudta melyik végét kell fújni, ha tudta volna se állt mellette a vastüdő hogy sikerüljön is. Az sem teljesen világos hogy egyáltalán szándékozott-e ítélni, mivel amikor kinyujtotta a kezét nem tudta hogy hány ujja van. (két konzekvencia: szenilis, nem jegyzi meg hogy hat. öt. kettő: nem lát addig.) Szóval maradt a tűrés. De nem a békét, mert az nem volt. Akinél elszakadt a húr az odarúgtam egyet-kettőt... Persze akkor jött a hőzöngés hogy hűű meg há és a bíró mit néz és miért nem nézi. A szemétje. Egy ilyen rúgásnál az egyik magasan végzett jómunkás ember eldöntötte, hogy átviszi a gyakorlatba amire okították őt. Tudniillik a magyar jogi egyetemek azt tanítják hogy: 123§: "Aki 60 kg-val nehezebb vitapartnerénél és/vagy kellően primitív ahhoz hogy ezt elhiggye, annak igaza van." Ezt sebtiben átültette a gyakorlatba, és ököllell kezdte püffölni drabális és agresszív ellenségét. Szegényem a nagy gondolkodásban nem tudott arr ais figyelni hogy ne pont a spori közvetlen közelében tegye ezt. Így elment pihenni. 2 percre, kösz füttyös. Utána békés mederben folyt tovább a meccs, bár voltak momantunok amikor a labda félpáyl környékén álldogállt, és csodálkozva nézte hogy miért áll 5-5 ember egymás mellett és rugja-könyökli-csípi-harapja-sikoltozik a párját. Ezek a primitív véglények bemutatták hogy mégis megtalálható a hiányzó evolúciós láncszem, ami egyesíti a tenyészbikák korlátoltságát, az amőba inteligencia szinjét(bár az legalább magát tudja osztani), és az emberszabásúakra jellemző szembe forduló hüvelykujjat. Kicsit meguntam ezt a sztorit, és nem is ilyen stílusban akartam írni. Emiatt hoztam létre a blogot. Le akartam írni hogy ezek a torz atkák még nem vívták ki a homo sapiens címet, hogy menejenek a picsába amiért szétrúgták a lábamat, és hogy a bíró is inkább birkákat vezessen, vagy áramot vagy én nem tudom már. Csak sokkal frappánsabban. Ej Pedig milyen szépen indult... na majd legközelebb, lesz még téma érzem.

8 komment

Címkék: foci primitív

A bejegyzés trackback címe:

https://nemkellorvos.blog.hu/api/trackback/id/tr7024133

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

b 2006.12.23. 23:43:45

Lenyűgöző, fenomenális, lebilincselően szórakoztató, briliáns,sodró lendületű, magával ragadó sőt katartikus! Émmégijenjót sohadesohanemolvastam. Gratulálok! Irány a világhír! És legközelebb te fizeted a sört

benc e 2006.12.23. 23:46:53

Ja, nyilván. A közönség nem vette észre cinkos kacsintásom, mellyel arra céloztam hogy emeld a kommentek számát, és pozitivan. Főleg név nélkül gratulálok:)

Kriszti 2006.12.23. 23:49:12

sztem vicces csakígytovább

prot 2006.12.23. 23:50:53

tré vagy ecsém fejezdabba

vaktyúk 2006.12.23. 23:54:31

jogi duma nagyonottvan de hatujjas semszar ;-)

b 2006.12.23. 23:58:01

azért énkommentebb mókásabbvolt

Giancarlo · http://www.deathnoize.hu 2006.12.24. 11:10:08

gyerekek, az ertéelklubos, bézd on ö trú sztori-s történetek lófaszok ehhez képest! ismeretlenül is olyan érzelmeket váltott ki belőlem, hogy sírtam.
halál az atkákra!

zsejlon 2006.12.24. 11:29:54

Én ott voltam, az atkák támadásának egyik túlélője vok... Az élménybeszámoló élvezhetőségét és az események pontos bemutatását csak két dolog árnyékolja be. 1: ninc seléggé kiemelve az ellenfelünk totális primitív mivolta 2: a bíró nem vak volt csak szelektív látású, a pályán kívüli dolgokra sólyomszemként reagált nagyon jó lett, folytasd kredenc
süti beállítások módosítása